- Autor: Gogosek
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
 
                    Ingredience
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2835 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 56, 
                                                        Tuky (g): 25, 
                                                        Sacharidy (g): 56,
                                                        SAFA (g): 11,
                                                        Cukry (g): 44,
                                                        Vláknina (g): 11,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 203 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.1, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Uvařená vajíčka a okurky nastrouháme na struhadle, na hrubo. Cibulku a sýr nakrájíme na jemno. Vše dáme do mísy a přidáme sterilovanou zeleninovou směs. Zvlášť si smícháme bílý jogurt, hořčici a dochutíme solí a pepřem. Želatinu uvaříme podle návodu (můžeme použít nálev ze zeleniny), necháme chvíli vychladit a smícháme s jogurtovou směsí. A přilijeme do zeleninové směsi a pak vše nalijeme do srnčího hřbetu vyloženého potravinovou folii. Necháme nejlépe do druhé dne vychladit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









